Programjaink magánrendezvények ezért fenntartjuk a jogot,hogy hozzájárulást szedjünk valamint a részvételt indoklás nélkül megtagadjuk.

A megfelelő szórakozási körülmények biztosításának érdekében swinger estjeinken a szóló urak létszámát minden esetben a bejelentkezett hölgyek/párok létszámához és esetleges plusz igényeikhez igazítjuk ezért kérünk benneteket, hogy segítsétek munkánkat azzal, hogy ha lehetséges minél előbb, de legkésőbb  SZOMBAT 17   óráig jelentkezzetek be a partyra!

Minden résztvevő SZABAD akaratából látogatja a programokat.Belépésével elfogadja a ház szabályait.

Szívesen veszünk minden javaslatot,ötletet elképzelést.Nyitottak vagyunk bármilyen témában keressetek bizalommal az üzenőfalon,telefonon vagy a facebook csoportban.

 

 

FONTOS !!!!

2020.06.01 – TŐL  A KÖVETKEZŐ VÁLTOZÁST VEZETTÜK BE :  szombat esti swinger party  21 órától 04 óráig

 

pároknak  12 000.-  szombat 17 óráig történt bejelentkezés esetén

18 000.- szombat 17 óra után történt bejelentkezés esetén

 

szóló férfi  14 000.- szombat 17 óráig történt bejelentkezés esetén

18 000.- szombat 17 óra után történt bejelentkezés esetén

 

Szóló hölgyek a club vendégei a bejelentkezés nekik is kötelező !

 

Lemondás esetén tudunk helyet biztosítani a mérsékelt áron , telefonon tudtok információt kérni a party estéjén !

 

KÉRÜNK MINDENKI EZT VEGYE FIGYELEMBE , KÖSZÖNJÜK !

 

 

 

 

 

 

AUGUSZTUS 01.  SZOMBAT   SZENVEDÉLYEK ÉJSZAKÁJA  +  MEGLEPETÉS EZEN AZ ESTÉN  🙂   21 – 04 ig 

Szenvedélyek éjszakája pároknak szóló csajoknak és pasiknak + meglepetéssel készülünk a vendégeknek és egy kedves vendégünknek  személyes meglepi lesz 🙂 ! Kérjük időben jelentkezzetek be .

 

AUGUSZTUS 05.  SZERDA   NAPPALI PARTY   10 – 16 ig 

Vegyes buli azoknak akiknek nincs kedvük dolgozni menni 🙂  hívj bizalommal ! Erre a napra is kötelező az előzetes telefonos bejelentkezés előző este 20 óráig !

 

AUGUSZTUS 08.  SZOMBAT   MASSZÁZS PARTY   21 – 04 óráig 

Ezen az estén egy masszőr fog várni benneteket a törökfürdőben . Akinek jólesik vegye igénybe , lazuljon és élvezze a kényeztető masszázst . Nem intim masszázs ! 🙂 . Hozd magaddal a kedvenc olajad és azzal kérj masszázst , lazulj  engedd el magad és élvezd az életet !  A masszázs a club ajándéka nem kell pluszban fizetned érte ! Ha elég laza vagy már akkor folytasd az emeleten az élvezkedést .

 

AUGUSZTUS 11.  KEDD   COFFEE TIME   16 – 20  óráig   INGYENES PROGRAM 

Kezdőknek ajánlott program ! Itt vendégünk vagy egy kávéra vagy ásványvízre , alkoholos ital fogyasztása ebben a programban nincs benne ! Megmutatjuk a clubbot , elmondjuk mi a menete és szabálya egy swinger estének . Válaszolunk minden kérdésedre legyen az bármilyen ” ciki ” tedd fel nyugodtan ! A program alatt mindenki utcai ruhában van , kizárólag a cipőt kell levetned ! Előzetes telefonos bejelentkezés kötelező ! A program 30 – 40 percig tart .

 

AUGUSZTUS 14.  PÉNTEK   FULL GAY PARTY  KIZÁRÓLAG  PASIKNAK   20 – 01 óráig 

Ez az este csak a srácoknak szól ! Lehetőséget adunk arra ,hogy kulturált körülmények közt szórakozzatok. Diszkrét helyen ,kizárólag előzetes telefonos bejelentkezés után . A hozzájárulás tartalmazza a korlátlan étel , üdítő ,kávé fogyasztását . Alkoholos italt a józanság határain belül , nem célunk a kocsma hangulat megteremtése !  Hívjatok bizalommal. Szépen alakul a társaság , kérjük ha nem jössz el de be vagy jelentkezve , tedd meg hogy lemondod !

 

AUGUSZTUS 15.  SZOMBAT   WHITE  PARTY    21 – 04 óráig 

Vegyes buli lesz párok – szóló hölgyek – szóló urak éjszakája .  Erotika – tánc – és amit szeretnétek ezen az estén teljesülhet 🙂 . Rajtatok múlik mennyire tudjátok elengedni magatokat de szabad a tánc és a szex 🙂 ! Első alkalommal lesz WHITE PARTY  kérünk mindenkit lehetősége szerint teljesen fehér ruhát viseljen ! A lábbeli lehet színes …..  Érdekes és szexy látvány ha mindenki hófehérben van 🙂

 

AUGUSZTUS 19.  SZERDA   NAPPALI PARTY   10 – 16 ig 

Vegyes buli azoknak akiknek nincs kedvük dolgozni menni 🙂  hívj bizalommal ! Erre a napra is kötelező az előzetes telefonos bejelentkezés ! Ha kisebb csoportok jönnének nappalra 3-4-5-6 ….. fő  szívesen biztosítunk szobát ha privát kis swingert akartok ! Szervezzétek ide a találkozót és megoldjuk hogy zavartalanul érezzétek magatokat és egymást 🙂

 

AUGUSZTUS 22.  SZOMBAT   KOKTÉL PARTY  21 – 04 ig 

Swinger este  pároknak – szóló csajoknak – szóló srácoknak !  Élvezzétek egymást a szobákban és élvezzétek a finom koktélokat a bárban ! Kérésre elkészítjük az italodat csak mond mit kérsz bele 🙂  a józanság határait itt is kérjük betartani !  Nem célunk a kocsma hangulat megteremtése .

 

AUGUSZTUS 25.  KEDD   COFFEE TIME  16 – 20 ig   INGYENES PROGRAM 

Kezdőknek ajánlott program ! Itt vendégünk vagy egy kávéra vagy ásványvízre , alkoholos ital fogyasztása ebben a programban nincs benne ! Megmutatjuk a clubbot , elmondjuk mi a menete és szabálya egy swinger estének . Válaszolunk minden kérdésedre legyen az bármilyen ” ciki ” tedd fel nyugodtan ! A program alatt mindenki utcai ruhában van , kizárólag a cipőt kell levetned ! Előzetes telefonos bejelentkezés kötelező itt is. A program 30 – 40 percig tart .

 

AUGUSZTUS 29.  SZOMBAT   SUMMER PARTY  21 – 04 ig 

Itt a kánikula ezért ezen az estén mindenkinek a megjelenés a kedvenc fürdőruhájában – bikinijében – úszónadrágjában ajánlott 🙂 ! A törökfürdőben tudtok pancsolni  egymást masszírozni és tovább ….. tovább 🙂 ami jól esik !

NoemiProgramok